Rotterdam heeft een beetje een vreemd imago: het is een stad, maar mensen kiezen er maar weinig voor om deze stad eens te ontdekken. Dat komt vooral omdat Rotterdam vooral bekend staat om de grote havens en de industrie. Dat nodigt natuurlijk niet echt uit voor een lekker dagje shoppen. Toch kun je in Rotterdam prima terecht voor een dagje shoppen. Ook voor vergaderingen is Rotterdam zeer geschikt. De stad ligt centraal en is goed bereikbaar. Vergaderlocatie Rotterdam zorgt ervoor dat ook jouw vergadering perfect wordt geregeld. Je hebt dan een vergaderlocatie op een perfecte plek in een stad die het verdient om ontdekt te worden.
Vergaderlocatie Rotterdam

Lekker shoppen in Rotterdam

In Rotterdam zijn diverse grote winkelcentra te vinden. Je kunt hier heerlijk shoppen en tussendoor een kopje koffie of een broodje nemen. De architectuur van Rotterdam is zeer vernieuwend. Dat heeft natuurlijk te maken met de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog. Het complete centrum is toen weggevaagd. De winkelcentra zijn dus modern en hebben een andere uitstraling dan die in andere steden. Ook de markten in Rotterdam zijn echte aanraders. Je kunt hier heerlijk langs de kramen slenteren en je slag slaan bij de beste koopjes. Door het multiculturele klimaat in Rotterdam kom je misschien wel dingen tegen die je nog nooit eerder hebt gezien!

Met de kinderen naar Rotterdam

Dat is natuurlijk ook een goed idee. Een dagje Rotterdam met de kinderen. Natuurlijk ga je dan naar de Euromast. Een van de hoogste masten van Europa. Vanaf de Euromast heb je een geweldig uitzicht over de havens en de stad. Maar ook de dichtbij Rotterdam gelegen dierentuin mag je niet vergeten. En dan heb je dus wel meer tijd nodig dan één dagje Rotterdam. Maak er direct een weekendje van. De hotels zijn goed en volop aanwezig!

Ontdek het lekker zelf

Zoals in alle steden, kun je ook Rotterdam het best zelf ontdekken. Een ander kan je wel vertellen wat je perse moet zien, maar dat moet je ook zelf ontdekken. Je kunt met het openbaar vervoer, zowel over de weg als over het water, de hele stad door en ook lopen is een prima optie. En wat denk je van de bekende Hop-On-Hop-Of bussen? Jawel, die rijden ook in Rotterdam. Als je daar eerst een rondje mee gaat, kun je alvast bepalen wat je later op de dag allemaal wilt gaan zien. Ik wens je veel plezier in Rotterdam!