De voordelen van het huren van een touringcar

Een touringcar huren om gezellig samen met je vrienden en familie naar een evenement te gaan? Een touringcar huren voor een bedrijfsuitje, voetbalwedstrijd of familiefeest? Het is allemaal heel goed mogelijk en een touringcar huren biedt simpelweg heel veel voordelen. Al was het alleen al het feit dat niemand zelf hoeft te rijden en dat dus iedereen die daar behoefte aan heeft een drankje kan doen. En dat is natuurlijk wel zo gezellig.

Comfortabele stoelen

 

Een touringcar huren betekent ook een chauffeur inhuren die je veilig naar de plek van bestemming brengt. Je hoeft zelf even nergens aan te denken en doet op de terugweg gewoon een tukje in een van de comfortabele stoelen van de touringcar. Je hoeft je gene zorgen te maken over zaken als parkeren en voert onderweg de leukste gesprekken met verschillende mensen, iets dat in een gewone auto niet tot de mogelijkheden behoort. Een touringcar huur je doorgaans voor een totaalprijs. Dus je betaalt voor de huur van touringcar en chauffeur, maar ook voor zaken als bijvoorbeeld brandstof, parkeren en tol.

Wifi en lader in moderne touringcar

Met een touringcar ga je op excursie, naar een popconcert of met je collega’s in het kader van teambuilding naar een beurs. Afhankelijk van de behoefte kun je een touringcar huren met televisie en wifi. De moderne touringcar beschikt bovendien over een aansluiting voor de lader van je telefoon. En als de groep echt heel groot is dan kun je kiezen voor een zogenaamde dubbeldekker touringcar.

Beter voor het milieu

 

De hedendaagse touringcars beschikken over de best denkbare veiligheidssystemen en als je écht hecht aan het milieu dan kies je voor een milieuvriendelijke touringcar die voldoet aan alle emissie-eisen als bijvoorbeeld EURO6. Bovendien: een touringcar huren is toch altijd beter voor het milieu dan met heel veel auto’s achter elkaar naar een evenement rijden. Naar gelang de reistijd en de wensen is het mogelijk een touringcar met koelkast te huren, zodat het je ook onderweg aan niets ontbreekt. Een evenement in het buitenland inclusief overnachting? Ook dan huur je een touringcar. Het is ook mogelijk een touringcar met twee chauffeurs in te huren die elkaar afwisselen om zo de plek van bestemming (en je thuisbasis) zo snel mogelijk te bereiken. Het huren van een touringcar biedt simpelweg heel veel voordelen. En vaak valt de prijs – die je met elkaar draagt- reuze mee afgezet tegen de vele voordelen die het biedt.