Elektrische fiets leasen

Zou je graag over een e-bike willen beschikken maar wil je liever geen groot bedrag in één keer besteden? Dan is een elektrische fiets leasen wellicht de uitkomst voor jou. Op deze manier kun je profiteren van de voordelen van een e-bike voor een vast bedrag per maand. Een elektrische fiets leasen is meestal inclusief een contract voor het onderhoud en de reparatie, en daarnaast is je fiets ook nog optimaal verzekerd. Een elektrische fiets leasen of een e-bike kopen op afbetaling brengt je dus behoorlijk wat voordelen. Je bespaart niet alleen behoorlijk op brandstofkosten door regelmatig de elektrische fiets te gebruiken, maar blijft ook lekker fit en in beweging.

Wat zijn de voordelen als je een elektrische fiets gaat leasen?

Als je nadenkt over het leasen van een e-bike, dan kun je rekenen op behoorlijk wat voordelen. De eerste, en misschien wel de meest belangrijke, is dat je niet ineens een grote uitgave hoeft te doen. Door het betalen van een vast maandelijks bedrag kun je dus snel beschikken over je eigen elektrische fiets zonder dat je daarvoor een flink bedrag op tafel hoeft te leggen. Als je een elektrische fiets wilt leasen is het maandbedrag vaak inclusief bijkomende kosten. Zo betaal je een gedeelte voor het onderhoud en reparatie van de e-bike, en is je fiets optimaal verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal en schade. Maar, ook hulp bij pech onderweg en een ongevallenverzekering zijn vaak verwerkt in de maandelijkse kosten als je een elektrische fiets wilt gaan leasen. Zo hoef je dus geen aparte verzekeringen meer af te sluiten en hoef je geen rekening te houden met extra kosten als jouw e-bike onderhouden of gerepareerd moet worden.

Een e-bike of elektrische fiets leasen in plaats van kopen

Het kan zijn dat jij je al een flinke tijd aan het oriënteren bent op de aankoop van een elektrische fiets of e-bike. De aankoopprijs van een elektrische fiets kan een reden zijn waarom je de aanschaf steeds meer weer blijft uitstellen. Een elektrische fiets kopen doe je namelijk niet zomaar. De hoge aanschafprijzen zijn vaak een reden voor mensen om toch de gewone fiets te blijven gebruiken. Een elektrische fiets leasen biedt in dat geval een perfecte oplossing. Zo kun je genieten van alle voordelen van een e-bike, zonder dat je hiervoor een flinke investering hoeft te doen. Een e-bike of elektrische fiets leasen doe je door middel van het betalen van een vast bedrag per maand, terwijl je geen extra kosten hoeft te maken om je e-bike van goed onderhoud te voorzien of deze te laten repareren als dat nodig mocht zijn.