In een stad zoals Utrecht wonen betekent dat je bijna altijd kan rekenen op het openbaar vervoer. Eigen vervoer is nu eenmaal niet altijd nodig wanneer je in de stad woont. Juist om deze redenen kiezen veel Utrechters ervoor een auto te huren in Utrecht, wanneer het even belangrijk is om te beschikken over een eigen voertuig. Een auto huren in Utrecht is gemakkelijk en kan razend snel, met deze revolutionaire manier van vervoersmiddelen delen. Wanneer je een auto wilt huren in de buurt hoef je alleen de gratis app te downloaden op je telefoon of tablet. Je kunt natuurlijk ook via de website een auto huren in Utrecht. Zodra je jouw eigen account hebt aangemaakt kun je direct een auto huren in de buurt. Over de kosten hoef je je geen zorgen te maken, want een auto huren in Utrecht kan zeer voordelig!

Voor weinig een auto huren in de buurt van je eigen woning

Een auto kopen brengt veel kosten met zich mee. Verzekering, wegenbelasting en brandstof, natuurlijk. Maar denk ook eens aan het onderhoud. Nieuwe ruitenwissers, motorolie bijvullen, ruitenwisservloeistof kopen, bandje verwisselen, nieuwe remblokjes, V-snaar vervangen en als je dikke pech hebt moet je misschien zelfs grotere reparaties bekostigen. Een auto huren in de buurt bespaart jou al deze kosten en je krijgt er een overzichtelijk en transparant tarief voor terug. Kies hoe vaak je gebruik zult gaan maken van de deelauto. Kies je voor 'vaak', dan betaal je een laag maandtarief en rijd je voor een gering bedrag per uur en per kilometer. Is 'vaak' te vaak, maar zit je wel regelmatig in je huurauto? Je kunt dan een auto huren in Utrecht binnen het 'regelmatig' pakket. Het maandtarief is lager en je betaalt iets meer per kilometer en per uur. In het 'soms' pakket wordt jou het maandtarief bespaart. Je betaalt dus enkel voor de uren en de kilometers die je daadwerkelijk rijdt. Wanneer je dus af en toe een auto nodig hebt, is het 'soms' pakket wel heel voordelig!

Niet meer op de bus wachten

Een auto huren in Utrecht geeft je de mogelijkheid om te rijden wanneer jij dat wilt. Met meer dan 270 deelauto's in stad kun je snel beschikken over een vervoermiddel. Reserveer een deelauto voor de periode waarin jij een auto nodig hebt. Je hoeft niet meer op de bus te wachten, want je kunt direct instappen en wegrijden. Of je nu naar een feestje gaat in Utrecht en gewoon geen zin hebt om op de nachttrein te wachten, of juist naar Groningen moet rijden om een weekendje op bezoek te gaan bij je nichtje. Een auto huren in Utrecht geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar jij wilt. Wil je een elektrische auto huren in de buurt? Ook dat is mogelijk! Profiteer optimaal van scherpe prijzen en talloze voordelen. Betaal niet langer voor een auto die je niet gebruikt, alleen om een vervoermiddel tot je beschikking te hebben.