Elk seizoen zie je ze weer voorbij komen: modellen met maatje 0 die de laatste mode van het moment laten zien. Dit kan er misschien voor zorgen dat mensen met grote maten kleding gaan twijfelen of bepaalde fashion statements wel voor hen zijn weggelegd. Niets is minder waar! In dit blog wordt meer verteld over hoe jij de laatste modetrends kunt dragen met een maatje meer.

Zo rock jij de laatste badmode trends

Op het moment wordt het steeds lekkerder weer en dit doet gelijk denken aan de heerlijk warme zomerdagen. Maar hoe draag jij jouw grote maten badmode ? Het wisselt natuurlijk per persoon hoe je verkoeling zoekt. Ga je naar het zwembad, of naar het strand? Of blijf je gewoon lekker in de tuin liggen met een voetenbadje en het zonnescherm?

Hoe je ook van de zomer wilt genieten, maak het jezelf eigen met een leuke print en vrolijke kleuren. Let hierbij op jouw huidpigment of de ondertoon (koel of warm) zodat jouw zomerse kleurtje nog beter geaccentueerd wordt.

Je kunt behalve voor printen of kleuren ook spelen met het model badmode dat je draagt. Ga je voor de bikini, of wil je wat meer bedekking en kies je liever voor een tankini of zwemjurkje? Bij Meyer Mode hebben ze het allemaal. Neem eens een kijkje!

Laat zien wat je hebt

In dit blog zal jou niet worden verteld wat je wel en niet mag dragen. Wel geven we jou een paar goede tips mee hoe jij (behalve badmode) jezelf ook in andere kledingstukken mooi en zelfverzekerd kunt voelen.

Bij het kopje badmode werd al verteld dat het leuk is om te spelen met prints. Om te beginnen kaarten we de horizontale streep aan: dit is een no-go. Verticale streepjes? Yes! Lekker doen. Horizontale strepen laten je namelijk iets breder lijken, daarom werken verticale strepen meer in jouw voordeel. Hou verder ook rekening met de grootte van de print: grote prints staan over het algemeen beter bij langere en bredere bouw. Als je wat kleiner gebouwd bent is het verstandiger om voor een subtiele print te kiezen. Maar de belangrijkste tip als het gaat over printjes is: gebruik prints waar jij jezelf prettig bij voelt!

Als laatste tip is dit goed om ook eens een kans te geven: show some skin! Het is meer dan prima om af en toe een beetje meer van je huid te laten zien. Draag bijvoorbeeld een wat diepere V-hals of kortere mouwtjes (driekwart is ook perfect).